Due Cigni nůž na chleba Florence 20cm
Kód: 2C 671/20Související produkty
Detailní popis produktu
Zoubkovaný nůž na pečivo je určen pro krájení chleba, ale i baget a dalšího pečiva větších rozměrů. Zoubky jsou v tomto případě velmi účinné, nůž se do čerstvých křupavých produktů "neboří" a výsledkem je rovnoměrný řez. Zubaté ostří navíc vydrží velmi dlouho ostré.
ŘADA: Florence (kompletní sérii zobrazíte zde)
KONSTRUKCE NOŽE: kovaný - přesné kování z jediného polotovaru ocelového masivu a konstrukcí fulltang
DÉLKA OSTŘÍ: 20 cm
OCEL: X50Cr15Mov
TVRDOST OCELI: 57 HRc
MATERIÁL RUKOJETI: polymer
BALENÍ: ochranný obal
BROUŠENÍ: pro obnovení ostří ocílka, poté klasický kámen nebo brusné systémy Lansky či špičkový KMFS
ZÁRUKA: doživotní (poškození způsobené obvyklým opotřebením, nesprávným použitím nebo zneužitím se na záruku nevztahuje)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože na pečivo |
---|---|
Délka čepele: | 16 až 20 cm |
Materiál čepele: | X50CrMo15 |
Modelová řada: | Due Cigni Florence |
Zpracování: | Kované |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Italská značka DUE CIGNI (Dvě labutě) patří k nejstarším nožířským firmám na světě. Přes sto let tato továrna z nožířského města Maniago vyrábí kuchyňské nože té nejvyšší kvality.
Prvotřídní ocel, inovativní design a maximální pozornost věnovaná detailům dělá tyto výrobky vhodnými i pro ty nejnáročnější uživatele. Moderní výrobní stroje, kvalifikovaní a zkušení pracovníci jsou po léta těmi nejdůležitějšími faktory, na které klade Due Cigni důraz. DUE CIGNI nabízí dokonalé nástroje pro ty, kteří milují vaření, pro profesionály v potravinářských službách a gastronomii, prostě pro ty, kteří ocení dokonalý řez bez námahy a dlouhotrvající ostrost. Již více než sto let.