Due Cigni nůž Santoku Classica 18cm
Kód: 2C 760/18Související produkty
Detailní popis produktu
Santoku je nůž inspirující se japonskými noži. Hravě si poradí s krájením i drcením masa, ryb, ovoce, zeleniny i bylinek. Velmi ostrá čepel těchto nožů umožňuje krájet maso i ovoce tak, aby se zamezilo úniku šťávy, pokrmy jsou tak neuvěřitelně šťavnaté. Čepel je po stranách opatřena zářezy, ve kterých se drží vzduch, díky čemuž kousky masa neulpívají na noži.
ŘADA: Classica (kompletní sérii zobrazíte zde)
KONSTRUKCE NOŽE: lisovaný
DÉLKA OSTŘÍ: 18 cm
OCEL: X50Cr15Mov
TVRDOST OCELI: 57 HRc
MATERIÁL RUKOJETI: polymer
BALENÍ: ochranný obal
BROUŠENÍ: pro obnovení ostří ocílka, poté klasický kámen nebo brusné systémy Lansky či špičkový KMFS
ZÁRUKA: doživotní (poškození způsobené obvyklým opotřebením, nesprávným použitím nebo zneužitím se na záruku nevztahuje)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Santoku |
---|---|
Délka čepele: | 16 až 20 cm |
Materiál čepele: | X50CrMo15 |
Modelová řada: | Due Cigni Classica |
Zpracování: | Lisované |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Italská značka DUE CIGNI (Dvě labutě) patří k nejstarším nožířským firmám na světě. Přes sto let tato továrna z nožířského města Maniago vyrábí kuchyňské nože té nejvyšší kvality.
Prvotřídní ocel, inovativní design a maximální pozornost věnovaná detailům dělá tyto výrobky vhodnými i pro ty nejnáročnější uživatele. Moderní výrobní stroje, kvalifikovaní a zkušení pracovníci jsou po léta těmi nejdůležitějšími faktory, na které klade Due Cigni důraz. DUE CIGNI nabízí dokonalé nástroje pro ty, kteří milují vaření, pro profesionály v potravinářských službách a gastronomii, prostě pro ty, kteří ocení dokonalý řez bez námahy a dlouhotrvající ostrost. Již více než sto let.