Gyutou
Gyutou se řadí mezi univerzální kuchařské nože větší velikosti. Díky vysoké čepeli se pohodlně krájí i zadní částí nože, neboť mají prsty dostatečný prostor a nenaráží do prkénka. Gyutou je vhodný pro krájení mas, ryb i mohutnější zeleniny. Nůž šéfkuchaře Gyutou, který je s délkou čepele mezi nožem Sujihiki s dlouhou čepelí pro porcování masa, nebo nejoblíbenější ale kratší Santoku, pro univerzální použití v kuchyni. Santoku má vyšší čepel po celé délce a nůž tak slouží i jako špachtle.
Nejprodávanější
Gyutou se řadí mezi univerzální kuchařské nože větší velikosti. Díky vysoké čepeli se pohodlně krájí i zadní částí nože, neboť mají prsty dostatečný prostor a nenaráží do prkénka. Gyutou je vhodný pro krájení mas, ryb i mohutnější zeleniny. Nůž šéfkuchaře Gyutou, který je s délkou čepele mezi nožem Sujihiki s dlouhou čepelí pro porcování masa, nebo nejoblíbenější ale kratší Santoku, pro univerzální použití v kuchyni. Santoku má vyšší čepel po celé délce a nůž tak slouží i jako špachtle.