Kanetsune Red Sandalwood Yanagiba 210mm
Kód: KC-403Související produkty
Detailní popis produktu
Yanagiba je dlouhý a tenký japonský nůž určený pro přípravu plátků ze syrové ryby, mořských plodů, sushi a sashimi.
Délka čepele: 210 mm (8.3 "), jednostranně broušené ostří
Ocel čepele: White Steel jádro / Damašek 11 vrstev
Tvrdost v HRC: 60
Rukojeť: Traditional D-Shaped Red Sandalwood / černé vrstvené dřevo
Vhodné pouzdro: KC-618 (prodej samostatně, není součástí balení)
Made in Japan, Seki City
Doplňkové parametry
Kategorie: | Yanagiba |
---|---|
Materiál čepele: | damašek |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Úžasné nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. V současné době se tyto vynikající nože a meče vyváží do celého světa, ocel VG-10 se stala proslulou i díky nožířské společnosti Spyderco.