Kanetsune Nakiri 160mm
Kód: KC-149Související produkty
Detailní popis produktu
Japonský nůž Kanetsune Usuba je vhodný na zeleninu. Čepel je vyrobena z Takefu Shiro-2 z vysoce uhlíkové oceli, jádro čepele je vložené mezi nerezovou ocel SUS410 která zajišťuje vysokou ostrost. Vysoce uhlíková čepel je velice tvrdá a křehká, proto nůž není vhodný na sekání mohl by se vylomit zub
Délka čepele: 165 mm (6.49 ")
Celková délka: 290 mm (11.41 ")
Ocel čepele: Takefu Shiro2 High Carbon Steel jádro/ SUS410 Stainless Steel
Tvrdost v HRC: 61-64
Tloušťka čepele: 1.8 mm
Rukojeť: hnědé barevné vrstvené dřevo / nerez standartní
Hmotnost: 175 g (6.17 oz)
Vhodné pouzdro: není k dispozici
Made in Japan, Seki City
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nakiri |
---|---|
Materiál čepele: | carbon |
Video
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Úžasné nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. V současné době se tyto vynikající nože a meče vyváží do celého světa, ocel VG-10 se stala proslulou i díky nožířské společnosti Spyderco.