Kanetsune Yanagiba 210mm
Kód: KC-433DOPSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Tradiční série Elite je vhodná pro profesionální kuchaře, kteří hledají kvalitu nožů typu Yanagiba nebo Deba, ale vyžadují méně údržby než u modelů z vysokouhlíkové oceli. Yanagiba je dlouhý a tenký japonský nůž určený pro přípravu plátků ze syrové ryby, mořských plodů , sushi a sashimi.
Délka čepele: 210 mm (8.3 ")
Jednostranně broušené ostří
Celková délka: 350 mm (13.8 ")
Ocel čepele: VG-10 Stainless Steel Core / Damašek 17 Layers
Tvrdost: 60 HRC
Tloušťka čepele: 3 mm
Rukojeť: Traditional D-Shaped Red Sandalwood / černé vrstvené dřevo
Hmotnost: 120g (4.2oz)
Vhodné pouzdro: KC-618 (prodej samostatně, není součástí balení)
Made in Japan, Seki City Made In Japan
Doplňkové parametry
Kategorie: | Yanagiba |
---|---|
Délka čepele: | 21 až 30 cm |
Materiál čepele: | damašek |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Úžasné nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. V současné době se tyto vynikající nože a meče vyváží do celého světa, ocel VG-10 se stala proslulou i díky nožířské společnosti Spyderco.