Kanetsune Yanagiba 240mm
Kód: KC-432Související produkty
Detailní popis produktu
Tradiční série Elite je vhodná pro profesionální kuchaře, kteří hledají kvalitu nožů typu Yanagiba nebo Deba, ale vyžadují méně údržby než u modelů z vysokouhlíkové oceli. Yanagiba je dlouhý a tenký japonský nůž určený pro přípravu plátků ze syrové ryby, mořských plodů, sushi a sashimi.
Délka čepele: 240 mm (9.4 ") , jednostranně broušené ostří
Celková délka: 380 mm (15 ")
Ocel čepele: VG-10 Stainless Steel Core / Damašek 17 Layers
Tvrdost v HRC: 60
Tloušťka čepele: 3 mm
Rukojeť: Traditional D-Shaped Red Sandalwood / černé vrstvené dřevo
Hmotnost: 140g (4.9oz)
Vhodné pouzdro: KC-617 (prodej samostatně, není součástí balení)
Made in Japan, Seki City
Doplňkové parametry
Kategorie: | Yanagiba |
---|---|
Materiál čepele: | damašek |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Úžasné nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. V současné době se tyto vynikající nože a meče vyváží do celého světa, ocel VG-10 se stala proslulou i díky nožířské společnosti Spyderco.