Takobiki
Takohiki (takobiki) je nůž na krájení ryb, stejně jako yanagiba, ale pochází z japonské oblasti Kanto (Tokio). Hlavním rozdílem je takohiki čtvercová hlava, která pomáhá šéfkuchařům smyslně pracovat s plátky sashimi a připravit odpovídajícím způsobem na talíř. Vysoká ostrost úkosové čepele dovoluje kuchařům, aby hladce vytahovali čisté plátky syrových ryb a mořských plodů bez podlitin nebo drsných povrchů.
Nejprodávanější
Takohiki (takobiki) je nůž na krájení ryb, stejně jako yanagiba, ale pochází z japonské oblasti Kanto (Tokio). Hlavním rozdílem je takohiki čtvercová hlava, která pomáhá šéfkuchařům smyslně pracovat s plátky sashimi a připravit odpovídajícím způsobem na talíř. Vysoká ostrost úkosové čepele dovoluje kuchařům, aby hladce vytahovali čisté plátky syrových ryb a mořských plodů bez podlitin nebo drsných povrchů.