Usuba
Usuba je tradiční nůž na zeleninu, který často využívají profesionální japonští kuchaři. Nůž je vysoký, aby vytvořil pro dostatečný prostor pro klouby ruky při řezání na prkénku. Usuba doslovně znamená "tenká čepel", která je přitom relativně tuhá ve srovnání s jinými noži, potřebnými pro řezání pevné zeleniny. Je spíše určena pro profesionály, neboť je typická jednostraným ostřím a ostření je tím poměrně náročné.
Nejprodávanější
Usuba je tradiční nůž na zeleninu, který často využívají profesionální japonští kuchaři. Nůž je vysoký, aby vytvořil pro dostatečný prostor pro klouby ruky při řezání na prkénku. Usuba doslovně znamená "tenká čepel", která je přitom relativně tuhá ve srovnání s jinými noži, potřebnými pro řezání pevné zeleniny. Je spíše určena pro profesionály, neboť je typická jednostraným ostřím a ostření je tím poměrně náročné.