Wüsthof blok s noži Classic 12 dílů
Kód: 1090171204Související produkty
Detailní popis produktu
12 dílná sada kvalitních kovaných nožů Vám pokryje veškerou potřebu v moderní kuchyni. Špalek z kvalitního jasanového dřeva bude dominantou Vaší kuchyně.
ŘADA: Classic (kompletní sérii zobrazíte zde)
KONSTRUKCE NOŽE: kovaný - přesné kování z jediného polotovaru ocelového masivu a konstrukcí fulltang
DÉLKA OSTŘÍ: 8, 10, 14, 23, 16, 23, 17, 20, 14, 16, ocílka 23 cm, nůžky 21 cm
OCEL: X50CrMo15
TVRDOST OCELI: 58 HRc
MATERIÁL RUKOJETI: polymer
BALENÍ: dárková krabice
BROUŠENÍ: pro obnovení ostří ocílka, poté klasický kámen nebo brusné systémy Lansky či špičkový KMFS
ZÁRUKA: doživotní (poškození způsobené obvyklým opotřebením, nesprávným použitím nebo zneužitím se na záruku nevztahuje)
CLASSIC
- profesionální kovaný nůž z jednoho kusu kvalitní oceli
- klasická ergonomická rukojeť pro jistý úchop nože
- tři kvalitní nýty pro pevné spojení nože jako celku
- klasická série nožů Wüsthof Dreizack
SLOŽENÍ SADY:
- nůž na zeleninu 8 cm 4000: je velmi praktickým pomocníkem do kuchyně. Díky malé velikosti a kratší čepeli výborně padne do ruky. To ho předurčuje k drobnějším pracem převážně se zeleninou, ovocem, kde potřeba dostatek citu
- nůž špikovací 10 cm 4066/10: má krátkou rovnou čepel umožňující čistou práci. Také je ideální pro krájení , čištění a dekoraci ovoce a zeleniny
- nůž nakrajovací 14 cm 4110: vhodný na krájení pečiva, tvrdých salámů i rajčat. Ergonomicky tvarovaná rukojeť dobře padne do ruky a tím Vám ulehčí práci.
- nůž na chleba 23 cm 4152: ideální nůž na chléb s dvojitým ostřím. Nůž má dvojnásobný počet zubů, který zajistí krásný řez bez trhání. Lze použít i na drobné pečivo
- vidlička na maso 16 cm 4410/16: vhodná k napichování a obracení pečených i smažených mas, vhodná je též k servírování. Skvěle se bude hodit při letním grilování
- ocílka kulatá 23 cm 4465/23: pro snadné srovnání nožů.
- nůž na šunku 23 cm 4522/23: nízký praktický nůž na šunku, slouží díky jemnému ostří ke krájení kuřecích prsíček, pečeně, masa, syrové čí vařené šunky. Optimální délka čepele bývá pro běžného uživatele 12 - 20 cm, ale výrobci jsou nabízeny až do délky 32 cm
- nůž Santoku 17 cm 4183: je ideální pro nejjemnější krájení v kuchyni. Vybrání v čepeli zabraňuje přilepení krájených plátků k čepeli nože
- nůž kuchařský 20 cm 4582/20: nepostradatelný vysoký kuchařský nůž, bez kterého nemůže být žádná kvalitní kuchyně. Krájení všech druhů jídla s dokonalým vyvážením pro ruku
- nůž vykosťovací 14 cm 4602: ideální nástroj pro oddělení kostí nebo kůže od masa. Potřebujete kvalitně vykostit plecko, kýtu nebo pouze kuře? Tento typ nože bude vždy připraven k splnění úkolu
- sekáček 16 cm 4680/16: vysoce kvalitní nerezová ocel 3,5 mm silná, tato velká a těžká čepel se používá k rozdělení kostí. Pohodlná a bezpečná manipulace
- nůžky kuchyňské 21 cm 5558: když je třeba nastříhat čerstvé bylinky, ustříhnout květiny, stříhat papír či provázky, jsou kuchyňské nůžky nezbytnými pomocníky v každé kuchyni
- blok na nože 7248: kvalitní blok na nože z výběrového jasanového dřeva, rozměry: 29 cm x 15 cm x 24 cm (dxšxv)
To nejlepší, co z výroby firmy Wüsthof Dreizack můžete dostat je kovaný nůž, který svými parametry uspokojí každého uživatele. Vyjímečná kvalita použitého materiálu a celková konstrukce nože výrazně převyšuje ostatní výrobky uvedené na trhu. K výrobě je použita chrom molybdenová ocel ( X 50 Cr Mo 15), která spojuje poždované vlastnosti nože jako jsou odolnost proti agresivním potravinám, ostrost nože a udržení ostrosti.
Nože jsou vykovány z jediného kusu této kvalitní oceli.
Video
Video
Video
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nože Wüsthof Dreizackwerk pochází z německého města Solingen, jenž je sídlem mnoha renomovaných nožířství a kterým dominuje právě firma Ed. Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Pokud se rozhodnete pro originální nožířský výrobek ze Solingenu, vyvarujte se výrobkům, u kterých Vám prodejce jasně neprokáže jeho původ. Mnoho nožů na trhu nese označení „Solingen“, které samo o sobě nic neznamená. Většina takových produktů je lépe či hůře zabalená napodobenina. Těmto problémům se vyvarujete při nákupu originálních nožířských výrobků Wüsthof Dreizack.
Již od dávných věků byl nůž jedním z nejpoužívanějších předmětů denní potřeby. V dnešní době je potřeba takového nástroje zdánlivě odsunuta do pozadí, ale stále se jedná o nepoužívanější nástroj ve Vaší kuchyni. Není to ani mixér, fritovací hrnec, zázračný kráječ či jiná vymoženost, která má zvýšit hodnotu vaší kuchyně a usnadnit Vám život, ale právě nůž, bez kterého to v kuchyni prostě nejde a nikdy nepůjde. Ještě dnes jsou v mnoha domácnostech používány nože a nůžky, které byly vyrobeny v první polovině dvacátého století právě v Soligenu a pouze vysoká kvalita použitého materiálu a jeho zpracování a alespoň minimální péče jejich majitelů to umožňují. Mnohé z nich vyrobila firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen.